Höstiga Kycklingrullader.
Idag märktes det verkligen att hösten är här på riktigt! Det var 3 grader när jag körde till jobbet, så sommaren är definitivt över. Idag improviserade jag därför ihop en rätt som i alla fall jag tycker påminner lite om hösten. Med goda svenska äpplen, härligt salt bacon och krämig grädde blev dessa kycklingrullader riktigt smaskiga!

Kycklingrullader:
•1 paket Guldfågeln tunnskivad kycklingfilé
•1 paket bacon
•Dijonsenap
•1 liten gullök
•2 små äpplen
•4 dl vispgrädde
•½ tsk vitvinsvinäger
•½ tsk torkad dragon
Skär baconet i tunna strimlor, riv äpplena och hacka löken. Börja med att fräsa baconet och lägg sedan i löken och fräs så att löken blir mjuk. Till sist slänger du i äpplena och drar ett varv med pepparkvarnen. Rör runt så att allt blandas väl.
Rada upp kycklingen, stryk på ett tunt lager dijonsenap och lägg sedan på lite av baconfräset i början av varje bit. Rulla ihop kycklingbitarna och fäst med tandpetare. Stek i en stor klick smör i samma panna som du använde tidigare, dom ska få fin färg på alla sidor. Jag valde att sedan flytta över mina rullader till en traktörpanna då det blev lite småbränt "bös" i botten av stekpannan som jag inte ville ha i såsen. När pannan blivit varm häller du på grädde, vinäger och dragon. Låt rulladerna puttra i såsen ca 5 min tills dom är klara och såsen blivit lite krämigare.

